Posle Jovićevih golova sav bes navijača Reala sručio se na Zidana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.01.2021.
20:24
Izvor: Sportske.net

Luka Jović ponovo uživa u fudbalu!

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Godinu i po dana srpski napadač se mučio u Realu da dobije pravu priliku kod Zinedina Zidana, doduše i povrede i neki drugi pehovi su mu dosta odmagali, ali od kada je došao na pozajmicu u Ajntraht, bukvalno se preporodio.

U klubu iz Frankfurta Luka Jović je svoj na svome, tu je igrao najbolji fudbal i baš zahvaljujući tome je i zaslužio poziv velikog Reala isa večerašnja dva gola protiv Šalkea je samo nastavio tamo gde je stao u proleće 2019. godine.

Naravno, odmah je postao glavna tema na društvenim mrežama, a osim pohvala Joviću, mogu se videti i brojne kritike treneru Reala Zinedinu Zidanu od strane navijača kraljevskog kluba.

Između ostalog, poručuju mu da je protraćio Jovićev talenat, da nije znao da takvog igrača iskoristi na pravi način i da sada mnogi od njih jedva čekaju da Zidan ode da bi i Luka konačno mogao da počne da ''rešeta'' i u Realu.

-


-


-


-


-


-


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 18.01.2021
19:49

Само што та Уеска има вредност тима од 47М а Шалке 157М. Али генерално гледано мислим да су Бундес лига и Примера прилично изједначене по квалитету. Није Јовићу проблем квалитет лиге дефинитивно. Можда му више лежи немачки фудбал а можда је и опуштенији у Ајнтрахту. У Реалу је већи притисак и већа очекивања.

avatar
Badr®Hari
Sunday, 17.01.2021
20:44

Alžirac jeste pojmaš ali i da je David Coperfield lično ne bi od Jovića pojmaša napravio golgetera u Realu. Da je ista stvar davati golove u Nemačkoj i Španiji onda bi se i Hueska zvala Hueska 04, a ne samo Schalke. :D