Posle Lalata, Borac predstavio i novu portparolku koja ima veoma zanimljiv životni put!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
18:20
Izvor: Sportske.net

Banjalučani veoma aktivni ovih dana u izboru kadrovskih rešenja za narednu sezonu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Gde god dođe, Nenad Lalatović izaziva veliku pažnju i unosi novu energiju, a tako je ovog leta i u Banjaluci, gde je nedavno preuzeo ekipu tamošnjeg Borca posle uspešne polusezone na klupi kragujevačkog Radničkog.

Lalatović je pre par dana i zvanično predstavljen kao novi šef struke Borca, a klub iz Banjaluke je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdio i dolazak još jednog pojačanja, ali na poziciji portparola kluba.

Tu funkciju će ubuduće obavljati Maria Đurić koja će na dužnost stupiti na početku priprema za novu sezonu.

Maria je rođena u Indoneziji, u Bandungu, ali je veliki deo detinjstva provela u Banjaluci, gde je završila Osnovnu školu ''Ivo Andrić''. Kasnije se školovala u Bangkoku, obišla mnoge druge zemlje, ali se posle svega opet vratila u Banjaluku koju mnogo voli.

''Dolazak u FK Borac i ulazak u svet fudbala za mene je veliki izazov u karijeri. Za mene je ovo jedno novo poglavlje i veoma sam motivisana da iskoristim svoja znanja i iskustva kako bi FK Borac napredovao i u ovom, veoma bitnom, segmentu. Znam da je naš klub sinonim za Banjaluku i banjalučki sport, i već se radujem novim pobedama svih nas.

Na sport gledam kao jednu od najvažnijih sfera društvenog života, a FK Borac na prepoznatljiv simbol našeg područja. Zajedno sa ekipom ljudi, sa kojima ću sarađivati unutar kluba, uverena sam da možemo da napravimo mnogo toga kako bi naš klub bio predstavljen u javnosti onako kako zaslužuje. Čeka nas puno posla, ali svi smo radoholičari i to nam neće predstavljati problem. Najvažnije je da ekipa na terenu niže pobede, a mi ćemo im biti još jedan dodatni vetar u leđa'',
rekla je za klupski sajt Maria, koja odlično govori pet svetskih jezika.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke