Posle Reala, Bejl propušta i utakmice Velsa

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.09.2021.
16:47
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl izostavljen je sa spiska reprezentacije Velsa za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine zbog ozbiljne povrede.

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Bejl je propustio pet utakmica Reala, a selektor Velsa Robert Pejdž rekao je da se radi o kidanju tetive, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Selektor je rekao da se prvobitno plašio da Bejl neće biti na raspolaganju ni za utakmice u novembru, ali da to neće biti slučaj.

"Povrede tetive ocenjujete od jedan do četiri, a njegova je povreda blizu četiri, a radi se cepanju tetive. U stalnom smo kontaktu kako bismo videli kako se situacija razvija. Ovo okupljanje je došlo prebrzo za njega, nažalost. Prvo smo mislili da će se povreda razvući čak i na novembarsko okupljanje, ali na sreću oporavlja se bolje nego što smo očekivali", naveo je on.

Bejl je u Pragu protiv Češke 8. oktobra trebalo da odigra 100. utakmicu za reprezentaciju Velsa.

Vels će 11. oktobra u Talinu igrati protiv Estonije.

Na tabeli Grupe E Vels je posle četiri utakmice treći sa sedam bodova, koliko ima i drugoplasirana Češka, koja ima utakmicu više. Belgija je prva na tabeli sa 16 bodova iz šest utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke