Posle šamara od Junajteda, Totenhem spremio iznenađenje

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 31.10.2021.
17:52
Izvor: Sportske.net

Osveta ili očaj?

 EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Totenhem je definitivno omanuo sa Nunom Espiritom Santom, a subotnji poraz na svom terenu od grogiranog Mančester junajteda (3:0) upalio je alarm u Londonu i aktivirao staru želju.

A to je ni manje ni više nego Antonio Konte, koji se ove nedelje dovodio u vezu sa Mančester junajtedom u danima nakon što su "Crveni đavoli" doživeli debakl od Liverpula.

Pobedom u Londonu Ole Gunar Solskjer je bar za neko vreme kupio mir u kući, a Totenhem je prema pisanju Tutumerkata ponovo spreman da sasluša Kontea, nakon što je Italijan letos odbio da sedne na klupu "Pevaca".

Konte je od letos bez kluba, a uprkos tome što nema naviku da preuzima tim u toku sezone, Totenhem je svestan da sa Espiritom Santom nema ni rezultata, a ni perspektive.

Osvajača Skudeta sa Interom prethodne sezone je tada odvratio skromniji budžet Totenhema u odnosu na rivale koji se bore za titulu, a čije odjeke vidimo u ovoj sezoni gde nakon 10 kola imaju čak pet poraza.

Totenhem će u narednom kolu na teško gostovanje Evertonu, a ostanite uz Sportske.net i prvi saznajte da li će na klupi "Pevaca" i dalje sedeti Portugalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke