Posle svega, Alegri hvali - Jildiza! A Vlahović? ''Popravlja se...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2024.
23:24
Izvor: Sportske.net

Vlahović maestralnim golovima doneo novu pobedu Juventusu, ali Alegri još nije potpuno zadovoljan.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je sve ozbiljniji kandidat za skudeto. To je iz kola u kolo sve jasnije, a najnoviji trijumf ''bjankoneri'' su večeras ostvarili na svom terenu protuiv Sasuola, rezultatom 3:0.

Bio je to revanš jedinoj ekipi koja je od početka sezone savladala velikana iz Torina, a igrač utakmice je naš napadač Dušan Vlahović, koji je postigao prva dva, i to prelepa gola u 15. i 37. minutu meča.

Konačan rezultat postavio je Kjeza u finišu meča, a u razgovoru sa novinarima posle utakmice trener Juventusa Masimilijano Alegri je posebne pohvale poslao na adresu mladog napadača Kenana Jildiza, koji je od prvog minuta igrao u tandemu sa Dušanom Vlahovićem.

''Malo je onih koji mogu da kontrolišu loptu kao Jildiz. Osim toga, retko donosi pogrešne odluke, to je urođeni talenat, nismo morali da ga tome učimo. Ipak, on je mlad i prirodno je da će sa 18 godina biti oscilacija, ali imamo druge opcije i to je u redu.

Želim da uradi više, jer on može da napravi razliku'', rekao je Alegri.

Bez obzira na prelepe golove, nije želeo da previše hvali Vlahovića, već je podsetio na neke njegove nedostatke.

''Vlahović se popravlja. Kada je pre neko veče ušao protiv Frosinonea, imao je loših pola sata, jer je bio toliko željan da uradi sve. To je bio znak nedostatka zrelosti i razgovarao sam s njim.

Večeras je bio mnogo smireniji, nije se toliko svađao sa sudijom, ali mora da nastavi da radi kako bi izbegao ove greške u budućnosti'', rekao je Alegri, a njegov tim za vikend igra protiv Lećea u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke