Posle trenera, Junajtedu je potreban ključan čovek, ali problem je u konkurenciji

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 18.04.2022.
11:20
Izvor: Sportske.net

Skautirao Tadića!

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted planira reorganizaciju na svim nivoima, a prva je krenula po postizanju dogovora sa novim trenerom.

Kako smo u više navrata pisali, Erik ten Hag biće novi menadžer "crvenih đavola" i od leta će preuzeti kormilo od Ralfa Rangnika koji se seli u direktorsku fotelju. Nemac će vršiti monitoring nad svim dešavanjima u Manečster junajtedu i analizirati do najsitnijih detalja, ali potrebno je lice koje će rukovoditi transferima.

Posle odlaska Eda Vudvorda, čiji se boravak na "Old Trafordu" ne može smatrati uspešnim, Junajtedu je neophodno da pronađe stručniju osobu sa životopisom vrednim pažnje. Njega su pronašli u kneževini Monako, a ime je Pol Mičel, čovek koji je u Ligi 1 od 2020. godine, a prethodno je radio u Totenhemu i Lajpcigu. Ralf Rangnik ga veoma ceni i upravo bi on mogao biti ključ u pregovorima budući da su zajedno radili u Nemačkoj.

No, neće ići sve tako lako. Mičel je letos odbio Njukasl želevši da ostane u Monaku, a sada se pojavljuju informacije od strane "Atletika" da i Čelsi namerava da ga kontaktira. Naravno, prvenstveno, "plavci" moraju da dobiju nove vlasnike, ali se unutar kluba izrazila želja upravo za čovekom kojem Engleska nije strana. 

Mičel je počeo od Milton Kins Donsa, zatim je bio u Sautemptonu odakle je otišao na zimu 2014. godine pre nego što je dao zeleno svetlo za dolazak Dušana Tadića u taj klub.

Junajted će sutra igrati meč Premijer lige sa Liverpulom i neće imati lak zadatak da se domognu Lige šampiona. Kvota na "crvene đavole" protiv svog najvećeg rivala je čak 6.60 u AdmiralBet-u, pa ako volite da reskirate...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke