Poslednja vest - Mesi prihvatio ponudu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.06.2021.
16:27
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je sve gotovo.

 EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes
EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes

Povezane vesti

Lionel Mesi i Barselona su konačno pronašli zajednički jezik, pošto su dva pouzdana izvora danas potvrdila da Argentinac ostaje na "Kamp nou".

Mateo Moreto koji radi za Skaj sport u Španiji, te pouzdani Migel Riko potvrdili su danas da je Mesi prihvatio i finansijski deo ponude Barselone i da će potpisati novi ugovor na dve godine.

Već nedeljama unazad jasno je da je Mesi svoje misli preusmerio ka ostanku, najveću ulogu u svemu odradio je Đoan Laporta u koga Leo ima ogromno poverenje.

Laporta je Mesiju obećao jaku Barsu, koja će se boriti za sve trofeja, doveo je Kuna Aguera i Erika Garsiju, iza ćoška su Žoržinjo Vajnaldum i Emerson Rojal, dok se za potpis Memfisa Depaja čekaju odlasci iz kluba.

Barsa će tako završiti pet jakih pojačanja i to za smešnu sumu novca, a Mesi veruje da su to promene koje će ekipu znatno poboljšati u svim linijama tima.

Mesi je trenutno sa reprezentacijom Argentine, tokom narednih mesec i po boriće se za trofej Kopa Amerika, a onda se vraća u Kataloniju.

Podsetimo, Mesi je prošlog leta bio nikad bliži odlasku iz Barselone, najviše su pokušavali da ga preotmu PSŽ i Mančester Siti, ali deluje da je sve gotovo i da će Argentinac uskoro ozvaničiti ostanak na "Kamp nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke