Poslednji ples romantičara Pandeva

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.07.2021.
21:19
Izvor: Sportske.net

Legendarni napadač Severne Makedonije bi još da igra.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Severnomakedonski fudbaler Goran Pandev u pregovorima je sa čelnicima Đenove oko produžetka ugovora na još jednu sezonu.

Iako je bilo polemike u vezi sa njegovim nastavkom profesionalne karijere, on je ipak odlučio da odigra još jednu sezonu i to onu u kojoj se vraćaju navijači.

Upravo je to i prevagnulo u njegovoj odluci - želja da pred navijačima uživa u poslednjoj godini svoje igračke karijere.

Pandev je bio predvodnik severnomakedonske selekcije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu postigavši i njihov prvenac na kontinentalnom takmičenju. Završili su turnir u grupi, a on je najavio da više neće nositi dres sa nacionalnim obeležjem.

Rođen u Strumici 1983. godine, Pandev je profesionalnu karijeru krenuo u Belasici, da bi se potom preselio u Italiju gde je proveo najveći deo svog života nastupajući za Inter (u dva navrata), Speciju, Napoli, Đenovu... Jedini izlet van "Čizme" imao je 2014. godine kada je sezonu proveo u Galatasaraju.

Osvojio je triplu krunu 2010. godine sa Interom, kada je delio svlačionicu sa Dejanom Stankovićem, Veslijem Snajderom, Samjuelom Etoom, Dijegom Militom, Daglasom Majkonom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke