Poslednji voz za Kumana, Barselona mu dala tačan rok

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 15.09.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Do kraja meseca mogao bi da postane bivši.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Deluje da su za Ronalda Kumana dani na "Kamp Nou" odbrojani, ali usled nedostatka pravih rešenja na mestu trenera Barselone rukovodstvo katalonskog kluba rešilo je da mu pruži novu šansu.

Prema pisanju španskih medija, sudbina holandskog stručnjaka i klupske legende Barselone rešavaće se u naredne tri utakmice i ukoliko se u tom periodu ne oseti boljitak rastanak je neminovan.

Barselona u ponedeljak dočekuje Granadu, a zatim je do kraja meseca očekuje gostovanje Kadizu i duel protiv Levantea kod kuće.

U slučaju da posrnuli gigant ne uspe da prebrodi tri relativno lake utakmice, vrlo je verovatno da će naredni duel u Ligi šampiona, zakazan za 29. septembar u Lisabonu protiv Benfike, dočekati sa novim trenerom.

Uprkos nimalo blistavoj situaciji u klubu, o kojoj su sinoć pričali iskusni Đerar Pike i trener Kuman, danas se oglasio i predsednik Đoan Laporta ne želi da klone duhom i poslao je poruku ohrabrenja.

Podsetimo, Barsa je u utorak uveče poražena od Bajerna 3:0 u Ligi šampiona, što je dodatno potkoplalo i onako lošu situaciju.

Ujedno, povredili su se Đorđi Alba i Pedri, koji će pauzirati nekoliko nedelja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke