Posrće Juve - Vlahović nastavio seriju, ali je doživeo šok u finišu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.10.2024.
14:31
Izvor: Sportske.net

Juventus imao ogroman posed lopte...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juventus je imao posed, imao rezultat, ali je pao u finišu. Kaljari je stigao do boda u meču gde smo videli dva penala, na kraju 1:1 (1:0). 

Juventus je stvorio više šansi od Kaljarija, a na kraju je morao da se zadovolji samo bodom. 

Juventus je i dalje uz Empoli jedini neporaženi tim prvenstva Italije, uz gol razliku 10:0 što je zaista impresivno posle sedam odigranih kola, ali je drugoplasirani na tabeli iza Napolija koji je ostvario pobedu više. 

Neverovatnih 80% poseda za Juventus u prvih 45 minuta je dalo rezultata, u 15. minutu smo videli penal posle igranja rukom u kaznenom i to posle intervencije VAR sudije, Vlahović je na kraju preuzeo odgovornost i pogodio. 

Ovo je bio njegov peti gol u poslednje tri utakmice. 

Nekoliko šansi, jednu sjajnu je promašio Vlahović, a onda šok završnica. 

U finišu meča fudbaleri Kaljarija su tražili penal nakon što je Pikoli pao u kaznenom prostoru, a Marineli, sudija meča, je otišao i sam da pogleda tu situaciju na monitoru. 

I činjenica je da je Pikoli prvi stigao do lopte, pa je Marineli promenio svoju odluku i dosudio je penal za Kaljari. Marin je bio strelac za 1:1 u 88. minutu!

Već u narednom napadu Juventus ostaje sa igračem manje nakon što je Konseisao pao u kaznenom prostoru, Marineli nije imao dilemu da li da mu pokaže drugi žuti karton zbog simuliranja. 

Beležimo i jedan dobar šut Oberta u dubokoj nadoknadi kada je pogodio stativu za Kaljari, Juventus je na kraju imao i sreće. 

Inače, gol koji je Juve primio danas je bio i prvi primljen gol u sezoni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke