Postaje ozbiljan problem - Kuman prekinuo konferenciju!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 26.02.2021.
14:05
Izvor: Sportske.net

Holanđanin u krvi napustio pres salu.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Trener Barselone Ronald Kuman prekinuo je konferenciju za medije pred derbi protiv Sevilje nakon što mu je drugi put ove sezone krenulo krvarenje iz nosa.

Holandski stručnjak od prošle godine ima problema sa srcem, zbog čega uzima razređivače krvi, ali mu se povremeno dešava iznenadno curenje iz nosa.

Ovo je drugi put da se to dešava pošto je slično bilo i na konferenciji održanoj 30. januara, uoči utakmice protiv Atletik Bilbaa.

Tokom obraćanja medijima rekao je da su predstojeća dva derbija protiv Sevilje (u prvenstvu i kupu) potpuno različita.

"Moramo da pokušamo da pobedimo u oba. U šampionatu moramo da nastavimo niz, dok ćemo u kupu pokušati da nadoknadimo zaostatak od 2:0", rekao je Kuman.

Potvrdio je da se mladi defanzivac Ronald Arauho vratio treninzima i da će konkurisati za sutrašnji meč protiv andaluzijskog tima.

"Arauho je imao veoma dobru sezonu do sada. Mlad je, ali je dosta naučio i pokazao. Izuzetno je fizički spreman, jak je i brz i donosi nam mnogo toga u defanzivi", rekao je Kuman.


Dodao je da je veliki pritisak voditi Barselonu, ali da je optimističan uprkos neizvesnoj budućnosti.

Neposredno pred početak krvarenja progovorio je o predsedničkim izborima narednog meseca.

"Neću glasati, jer mislim da to ne bi trebalo da činim. Sačekaću, a narod će reći svoje", zaključio je Kuman.

Derbi meč između Barselone i Sevilje igra se u subotu od 16:15 na "Ramon Sančez Pishuanu", a katalonski klub putuje u Andaluziju sa svega dva boda prednosti, svestan da porazom može da ustupi mesto sutrašnjem rivalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Friday, 26.02.2021
15:19

Sta god on pricao jasno je da Barsa nema sta da trazi protiv Sevilhe niti bilo kog jaceg kluba. Da bi Barsa dobila utakmicu potrebno je da se poklope najmanje 2 stvari istovremeno: da Sevilja odigra jednu od najlosijih partija ove sezone i da nijedan defanzivac Barse ne postigne autogol na bilo koji nacin, sto je skoro pa neverovatno.