Postaje sve zanimljivije, Marijana oštro uzvratila Dijegu Košti!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.04.2020.
23:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Potpuno neočekivano, Dijego Košta pokrenuo već zaboravljenu temu, ali njegova priča nije prošla bez reakcije dokrorke Marijane Kovačević.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, Dijego Košta se u razgovoru za ESPN prisetio dešavanja iz 2014. godine, kada je pomoć zbog povrede potražio i u Beogradu, kod čuvene doktorke Marijane Kovačević, poput mnogih drugih fudbalskih asova.

Iz današnje perspektive, Košta se kaje što se odlučio na taj potez, nezadovoljan i pojedinim scenama  koje je video na licu mesta, ali i krajnjim epilogom, jer nije uspeo da odigra finale LŠ protiv Reala.

Vrlo brzo, usledila je i Marijanina reakcija.

Ona se oglasila u izjavi za ''Novosti'', gde je demantovala Koštu i ujedno mu uputila jasnu i oštru poruku.

''Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro?!
-
Baner live stream
-
Košta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao.

Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio'', otkrila je Marijana Kovačević.

Ne sumnjamo da će ove njene reči odjeknuti i u Španiji, pa možda ova polemika ipak potraje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke