Postrojavanje Nejmara i Mbapea u Parizu - Prljav veš izbačen!?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 15.08.2022.
18:17
Izvor: Sportske.net

I Mbape poprima oblike svog saigrača.

 EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA
EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Sportski direktor Pari Sen Žermena Luis Kampos održao je sastanak sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom oko incidenta na utakmici protiv Monpeljea.

Jeste PSŽ još jednom postigao pet golova, prigrlio tri nova boda i nastavio da radi ono što se od njih očekuje. Međutim, ponovo su se pojavile varnice između najvećih zvezdi ekipe. Upadljivi su bili detalji u kojima je u glavnoj ulozi Kilijan Mbape.

"Sedmica" Parižana je u jednom momentu odbila da trči kontru jer mu Palninja nije uputio pas, već se odlučio na drugo krilo. Zatim je u prolazu ramenom potkačio Lea Mesija, dok je posle promašenog penala zahtevao od Nejmara da mu ponovo dopusti da šutira, što je Brazilac odbio da učini.

Dan nakon utakmice, sportski direktor Luis Kampos održao je sastanak sa Nejmarom i Mbapeom i rekao im da situacija između njih mora biti rešena i da ona ne sme uticati na predstave ekipe. Takođe, napomenuo je da "kao porodica moraju da izbace sav prljav veš iz tima, a ne pred kamerama na utakmici", što su oni navodno i učinili i prihvatili da pruže ruku jedan drugom.

Ne treba podsećati da je Mbape pri ostanku u Parizu i potpisivanju novog ugovora dobio određeni imunitet od glavešina, te da se za mnogo štošta pita u klubu, ali ponašanje jedne od najvećih planetarnih zvezda u minuloj utakmici bilo je neprihvatljivo.

Nejmar je takođe na društvenim mrežama lajkovao objave protiv Kilijana Mbapea, što potkrepljuje sumnje da oni nisu niti će biti u dobrim odnosima. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke