Potencijalni Vengerov naslednik na listi želja još jednog Premijerligaša!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 07.05.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net

Kako prenose britanski mediji, čovek čije ime se našlo na spisku kandidata za mesto šefa struke u Arsenalu, mogao bi da završi u redovima druge ekipe iz PL.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Arsen Venger napušta Arsenal na kraju tekuće sezone, nije poznato gde će nastaviti karijeru, kao ni ko će ga naslediti.

Jasno je da to neće biti Luis Enrike, koji je bio prvi pik uprave, ali je Španac tražio previše novca, kako za sebe, tako i za transfer budžet, pa se od njega odustalo.

Arsenal još vaga kojim će pravcem krenuti, da li da angažuju mladog i neiskusnog trenera koji bi podmladio tim i laganim koracima vraćao Arsenal u sam vrh enlgeskog fudbala ili da angažuju iskusnog stratega, koji bi već od naredne sezone mogao da se bori za trofeje.

Tako su na listi potencijalnih nasledika Arsena Vengera mnogi stručnjaci, a jedan od njih je i bivši fudbaler ovog kluba, Patrik Vijera.

Francuski trener trenutno radio kao šef struke u Njujork sitiju, filijali Mančester sitija u MLS ligi, obavlja solidan posao u SAD i pisalo se da bi mogao da nasledi Vengera.

Ipak, kako prenosi britanski "Metro", Vijera se našao na listi želja i uprave Evertona, koja će se po završetku sezone rastati sa Semom Olardajsom.

Kao prvi kandidat za klubu "Karamela" figurira Portugalac Marko Silva, ali se sada i ime bivšeg veziste Arsenal i Intera pojavilo u medijima.

Everton želi da angažuje mladog trenera, koji bi pomogao klubu da se vrati na evropsku scenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
10BillionXD
Monday, 07.05.2018
20:35

Naviknut sam na ove spekulacije ali ovo ide sve gore i gore u sezonu iz sezone. Haj sa igracima ali gledaj i dramu sa trenerima. Ludnica! =D