Poter nakon pobede: "Korak napred, povreda Džejmsa je veliki udarac"

Autor: Mladen Heleta
utorak 27.12.2022.
22:02
Izvor: Sportske.net

Desni bek je zbog povrede kolena propustio Mundijal u Kataru, a večeras je zamenjen u 50. minutu.

EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija savladali su večeras Bormut sa 2:0 i u 17. kolu prekinuli niz od pet mečeva bez pobede u Premijer ligi.

"Plavci" su kontrolisali meč i slavili zahvaljujući golovima Kaija Haverca i Mejsona Maunta.

Menadžer "plavaca" Grejem Poter bio je zadovoljan sa tri osvojena boda.

"Čestitke igračima. Nikada ne možeš da budeš siguran kako će se meč završiti kada imaš ovakvu prednost. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro. Igrači su imali dobar stav i pristup i dali su sve od sebe. Mislim da smo zaslužili pobedu, ali Bormut je meč učinio pravim takmičarskim i morali smo dobro da se naradimo za ova tri boda. Za nas kao tim je ovo korak napred. Nismo baš blistali pre pauze. Ali, sve pauze uvek moraš da iskoristiš najbolje što možeš – da preispitaš sve, da oporaviš igrače... Mislim da smo iskoristili šta smo mogli iako su nam se igrači vraćali u različito vreme", rekao je nakon meča Poter.

Ono što Potera brine je nova povreda Risa Džejmsa. Desni bek je zbog povrede kolena propustio Mundijal u Kataru, a večeras je zamenjen u 50. minutu.

"U ovom momentu ne mogu ništa da kažem o obimu povrede, za nas je to veliki udarac, svi jasno vide koliko je on dobar. Držimo palčeve i čekamo simanje da vidimo koliko je loše", poručio je na kraju menadžer Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke