Poter razočaran bodom protiv Salcburga, ali je podržao igrače

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 15.09.2022.
15:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Debitovao je remijem...

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Trener fudbalera Čelsija Grejem Poter priznao je da nikada nije bio na utakmici Lige šampiona pre nego što je postao trener londonskog kluba, rekao je da je razočaran bodom protiv Salcburga, ali je pohvalio trud svojih igrača.

Čelsi je sinoć na Stamford Bridžu odigrao nerešeno 1:1 protiv Salcburga i posle dva kola u Grupi E ima samo jedan bod, posle poraza u prvom kolu od Dinama iz Zagreba (0:1). Milan ima četiri boda, Dinamo tri, a Salburg dva boda.

Poter je nedavno zamenio na klupi Tomasa Tuhela, koji je u sezoni 2020/2021 osvojio Ligu šampiona sa Čelsijem.

"Frustrirani smo zbog samo jednog boda, ali igrači su dali sve od sebe i ponosan sam kako su igrali. Ni njima nije bilo lako, promena trenera i sve što ide uz to, ali njihov odgovor je bio briljantan. Ponašali su se veoma dobro, bili su profesionalni, odgovorni, trud je bio 100 odsto", naveo je Poter, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je loše počeo sezonu, ostvario je samo tri pobede u osam utakmica i ekipa mora da popravi rezultate.

"Ne možemo da lažemo, nismo u poziciji u kojoj želimo da budemo. Biće ovo teška grupa, ali u ekipi ima dovoljno kvaliteta da odgovori izazovima i moramo se radovati narednim utakmicama", naveo je Poter. "Razumem zahteve ovog fudbalskog kluba, verujem u okruženje i kulturu, ali i shvatam da moramo da pobedimo. Mi smo na početku procesa kao grupa trenera i igrača. Želim da napravim takmičarsku ekipu na koju su navijači ponosni", dodao je trener londonske ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke