Potpis dana - Stefan Bajčetić!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.01.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Zasluženo!

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul potvrdio je danas da je Stefan Bajčetić potpisao novi ugovor! 

Bajčetić je posebno skrenuo pažnju na sebe u ovoj sezoni, a od početka 2023. je prosto ekslodirao u dresu Liverpula, pa nije iznenađenje što je uprava odlučila da mu obnovi ugovor.

Bajčetić je potpisao ugovor sve do 2027. godine, što potvrđuje da Jirgen Klop ima ogromno poverenje u njega.

"Ovo je preludo, pre samo godinu dana igrao sam za U-18 ekipu, a onda sam počeo da treniram sa prvim timom i odigrao neke utakmice. Potom sa debitovao, pa čak i dao gol, neverovatno je kojom se brzinom sve odvijalo. Ali, želim samo da nastavim da treniram naporno i nadam se da su ispred mene još veće stvari", rekao je Bajčetić. 

Menadžer Jirgen Klop slikovito je objasnio kako je sve zaista proteklo munjevitom brzinom.

"Nisam siguran ni da su vrata ispred njega bila već otvorena, ali je on proleteo kroz njih i nametnuo se na fascinantan način", pohvalio je Klop nakon potpisanog novog ugovora.

Kao što svi znate, FS Srbije pokušava da ubedi Bajčetića da izabere reprezentaciju naše zemlje, ali Bajčetić je rođen u Španiji i tamo je prošao sve mlađe selekcije, te nije nemoguće da zaigra za "crvenu furiju. 

Bajčetić je rođen 2004. godine, a kao tinejdžer je leta 2021. stigao iz Seltine akademije i nametnuo se i Jirgenu Klopu.

Njegov prethodni ugovor isticao je 2025. godine, sada je potpisao do 2027. i pred njim je očigledno blistava karijera na "Enfildu", a nadamo se i u našoj reprezentaciji.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke