Potpisan sporazum - NFL stiže u Nemačku!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 15.09.2022.
22:50
Izvor: Sportske.net

Bundesliga i NFL udružuju snage.

Beta/AP Photo/Ross D. Franklin
Beta/AP Photo/Ross D. Franklin

Povezane vesti

Nacionalna fudbalska liga (NFL) i nemačka fudbalska Bundesliga (DFL) objavili su sporazum po kojem će ove dve uspešne organizacije sarađivati, kako bi pomogle u rastu poslovanja na svojim tržištima.

Dve organizacije su i u prošlosti sarađivale i razmenjivale svoja znanja, posebno od izbijanja pandemije KOVID-19, a njihovi predstavnici su saopštili da će u narednom periodu doći do intenzivnije razmene i prenosa znanje između dve lige.

Ta razmena podrazumeva povećanje saradnje u produkciji, emitovanju i programiranju, digitalnim inovacijama i martketingu.

NFL će svoju prvu utakmicu regularne sezone odigrati u Nemačkoj na ''Alijanc areni'' u Minhenu 13. novembra, a sastaće se Tampa Bej Bakanirsi Toma Brejdija i Sijetl Sihoksi.

Takođe, Nemačka će biti domaćin jedne utakmice regularne sezone NFL svake od sledeće četiri godine, a naizmenično će se igrati u Frankfurtu i Minhenu.

Bundesliga se dodatno proširila na američkom tržištu kada je 2018. otvorila svoju kancelariju u Njujorku, a mnogi timovi lige putuju na turneju po Americi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke