Potpisan ugovor, evo gde ćete gledati Seriju A do 2024!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.06.2021.
16:28
Izvor: Sportske.net

Spremaju se brojna iznenađenja i ''mnogo sati uživanja'' za gledaoce.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Italijansku Seriju A ćemo i u naredne tri godine moći da pratimo na kanalima TV Arena Sport, a to osim Srbije važi i za  u Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, sve do kraja sezone 2023/24.

To je epilog ugovora koji je potpisan između TV Arena Sport i Infronta, ekskluzivnog međunarodnog vlasnika medijskih prava Serije A.

Tim povodom oglasio se i direktor Serije A, Luiđi di Siervo.

''Izuzetno smo zadovoljni obnavljanjem sporazuma sa televizijom Arena Sport, koja će prenositi mečeve Serie A i u naredne tri sezone. Obnovili smo saradnju na obostrano zadovoljstvo i učvrstili smo partnerstvo koje čuvamo i negujemo godinama unazad.  Raduje nas i to što znamo sa koliko strasti veliki broj gledalaca u regionu prati Seriju A'', istakao je Luiđi di Servo.

Iz Arene Sport najavljuju još bogatiji program nego do sada, uz ''puno analiza, stručnih komentara, zanimljivih gostiju, koji će svi zajedno kroz emisije posvećene Seriji A gledaocima priuštiti mnogo sati uživanja''.

''Znamo koliko su strastveni ljubitelji fudbala u regionu prema italijanskom fudbalu, zato nam je bilo neophodno da ih ne izneverimo. Takođe bih želeo da se zahvalim našoj matičnoj kompaniji Telekom Srbija na podršci koju nam pruža, kao i na razumevanju značaja vrhunskog sadržaja za dalji razvoj naše kompanije. Međutim, najsrećniji sam zbog naših gledalaca. Postojimo zbog njih, njihovo zadovoljstvo je naš najveći podsticaj za dalje poboljšanje kvaliteta programa koji isporučujemo'', izjavio je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke