Potpuni obrt u samo nekoliko dana - Srbin u Legiji prešao preko svojih reči

Autor: Nemanja Janošev
utorak 14.12.2021.
12:07
Izvor: Sportske.net

Šampioni, a poslednji na tabeli... Katastrofalno stanje u klubu.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Srpski trener Aleksandar Vuković koji je imenovan za novog stratega Legije iz Varšave pre samo nekoliko dana odbacivao je takvu mogućnost.

Popularni "Vuko" preuzeo je varšavskog velikana u nadi da će on biti slamska spasa za šampiona Poljske koji se nalazi progutan u ponoru. Situacija u klubu je takva da je Legija poslednjeplasirani tim tabele šampionata te zemlje, pojedini igrači žele da raskinu ugovor uplašeni zbog incidenta koji se dogodio za vikend.

Tada su navijači Legije ušli u autobus sa fudbalerima i napali ih, što je izazvalo veliku buru u Poljskoj i u samom klubu. Veza između uprave i igrača nije dobra, a priliku da sve spasi može imati Aleksandar Vuković koji je dobro upoznat sa radom u Legiji.

Prihvatio se vruće stolice i nezahvalnog posla, koji je do pre samo nekoliko dana odbijao!

"Neće se desiti da preuzmem Legiju jer znam kakav je moj odnos sa ljudima koji su trenutno u klubu", kazao je Vuković za poljski "RDC Magazin".

Legija je ove sezone osvojila 12 poena u Ekstraklasi, tri manje od Varte, ekipe koja je u sigurnoj zoni. Kada je reč o Vukoviću, on je dugi niz godina radio u Legiji kao pomoćnik, što Stanislavu Čerčesovu, Beniku Hasiju, Rikardu Sa Pintu i mnogim drugima, da bi potom dve godine u periodu od 2018. do 2020. bio samostalni menadžer tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke