Potpuno neočekivano, u PSŽ iz Portugala stižu i trener i igrač od 100 miliona?!

Autor: Boris Jovanović
subota 14.05.2022.
08:43
Izvor: Sportske.net

Da li su našli rešenje za dva ključna pitanja leta?

EPA-EFE/HOMEM DE GOUVEIA
EPA-EFE/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

PSŽ i dalje traži trenera, od Zidana nema ništa, a utihnuli su i glasovi oko Kontea. Međutim, navodno klub ima novu ideju, u pitanju je Seržo Konseisao. Portugalac je osvojio novu krunu sa "Zmajevima", igrali su odlično prošle godine u Ligi šampiona, uspeo je da podigne novi tim i sigurno da bi prihvatio izazov. 

Konseisao nikada nije igrao u Francuskoj, ali govori jezik jer je tri godine proveo u Liježu u frankofonskoj Belgiji pa je jasno da je to prednost. Plus, velika portugalska kolonija koja živi u Parizu bi ga dočekala kao heroja.

Leonardo ima ideju da i trenera i najveće pojačanje dovede iz Portugala.

Naime, u prvi plan je izbio sjajni Urugvajac Nunjez iz Benfike koji je dao 34 gola ove sezone. Nekadašnji igrač Almerije ima otkupnu klauzulu od 150 miliona, ali se veruje da bi za trocifrenu sumu mogao da napusti Benfiku.

Navodno u Parizu veruju da je to bolje rešenje nego Osimen iz Napulja koji je igrao za Lil, a za koga DeLaurentis traži 100 miliona evra. Nunjez ima samo 22 godine, preko Penjarola je stigao u Segundu, transferom u Benfiku od 25 miliona evra postao je najskuplji igrač u istoriji španske druge lige.

Inače, kako piše "Parizijen" ostaju Mesi i Nejmar, klub želi da proda Paredesa, da se oslobodi Ikardija, Di Marija odlazi bez ugovora, a klub će napustiti i Vajnaldum. 

U odbrani se kao meta pominje Kulibali iz Napulja, Senegalac je dugo želja kluba, a na tržištu slobodnih agenata ništa novo, Parizu je najbliži Pogba...

PSŽ za vikend igra protiv Monpeljea, očekuju se golovi, AdmiralBet ima dobru ponudu, a "zicer" je trijumf Monaka protiv Bresta, mi bismo vam savetovali da tog "keca" spojite sa pobedom Strazbura protiv Klermona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Saturday, 14.05.2022
13:26

Najveći trocifreni broj je 999, a 100.000.000 ima ukupno devet cifara...