Potresi u Barseloni, raskol zbog kriptovaluta!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 08.02.2022.
11:31
Izvor: Sportske.net

Nema mira na "Kamp Nou".

@FCBarcelona/Twitter
@FCBarcelona/Twitter

Povezane vesti

Generalni direktor Barselone Feran Reverter podneo je ostavku na ovu funkciju zbog ličnih razloga i povodom svega obavestio predsednika kluba Đoana Laportu.

Reverter je početkom jula stigao na "Kamp Nou" kao deo petogodišnje strategije "2021-2026" kako bi obavljao najveći deo posla van terena, a to se odnosi na sanaciju duga, skalpanje ugovora sa novim partnerima i slično.

U zvaničnom saopštenju za javnost, zahvalio se Laporti na povrerenju opisavši prethodnih nešto više od pola godine kao mesece ljubavi za Barselonu.

"Uložio sam mnogo truda i posvećenosti prethodnih meseci, ali sada želim da se posvetim razlogu zbog kojeg sam se vratio u Barselonu, želeći što više da se okrenem porodici i sebi", naveo je Reverter.

U narednim danima bi svakako trebalo očekivati reakciju kluba i imenovanje novog izvršnog direktora, kako bi ambiciozni planovi nove uprave nastavili nesmetano da se realizuju.

Mada je saopštenje za javnost prilično "umiveno", mediji u Španiji spekulišu da je razlog odlaska generalnog direktora u danima sklapanja sponzorskog ugovora sa Sportifajem, raskol na realaciji sa Laportom.

Reverter je želeo da poveže sponzorstvo sa kripto kompanijama, jer su dale više novca, dok Laporta nije hteo da ulazi u poslovnu saradnju sa firmama iz ove oblasti.

Očekujemo odgovor predsednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke