Potresne slike iz Madrida, Sitijevi igrači ne liče ni na šta!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 05.05.2022.
18:30
Izvor: Sportske.net

Dan posle poraza izgleda još teži.

EPA-EFE/Victor Casado
EPA-EFE/Victor Casado

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija sasvim logično su utučeni posle šokantnog poraza od Reala u Madridu i ispuštanja već viđenog finala Lige šampiona krajem meseca u Parizu.

Siti je u poslednjim minutima meča ispustio dva gola prednosti te je tako propustio šansu da se nađe u drugom uzastopnom finalu LŠ i ostao bez mogućnosti za prvi "ušati trofej".

Dan kasnije, fotografije izabranika Pepa Gvardiole kako napuštaju hotel u Madridu i upućuje se ka autobusu na putu za aerodorom obišle su medije.

Na licima Bernarda Silve, Rubena Dijasa, Gabrijela Žezusa i Rahima Sterlinga vidi se neverica i očaj što drugi put u godinu dana neće biti akteri borbe za najvredniji trofej u evropskom fudbalu.

EPA-EFE/Victor Casado

Nema sumnje da će im se dugo motati u glavi poraz koji po svemu viđenom u 180 minuta igre nisu smeli da dozvole, a u dodatnih pola sata produžetaka teško je i bilo očekivati da će učiniti nešto više.

Siti će ipak morati da smogne snage da nastavi sezonu gde ih u narednim kolima očekuju ključne borbe za titulu.

EPA-EFE/Victor Casado

Prva od njih je već u nedelju kada im od 17:30 na "Etihad" stiže zahuktali Njukasl, kojem je malo falilo da prošle subote izvuku pozitivan rezultat protiv Liverpula, a naš predlog je nerešen ishod na poluvremenu zašta vam AdmiralBet nudi kvotu od tri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke