Potvrda - Potpis leta na "Teatru snova", a mišljenja podeljena!

Autor: Milovan Longinov
subota 24.07.2021.
12:16
Izvor: Sportske.net

Zvanično je.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester Junajted potvrdio je danas da je Ole Gunar Solskjer produžio ugovor do juna 2024. godine. 

Kako se navodi na sajtu kluba, Norvežanin je potpisao do 2024, ali uz mogućnost produžetka saradnje do 2025. godine. 

"Ole i njegov stručni štab neumorno rade da bi ostvarili naše dugoročne uspehe na terenu. Rezultati su vidljivi u protekle dve godine i optimisti smo pred nastavak razvoja u narednim godinama. Ono što nas posebno raduje je način na koji idemo napred, sa balansom mladih igrača iz naše akademije, uz svetski poznata  pojačanja, ali i napadački fudbal, čime je nastavljena tradicija Mančester Junajteda. I više smo nego uvereni da ćemo sa Oleom nastaviti da idemo u pravom smeru", rekao je Ed Vudvord.

Zadovoljstvo nije krio ni Norvežanin.

"Svi znaju šta za mene znači ovaj klub i presrećan sam što sam potpisao novi ugovor. Ovo je uzbudljiv period u Mančester Junajtedu, gradimo ekipu sa dobrim balansom, mladih i iskusnih igrača koji su gladni uspeha. Oko sebe imam fantastični tim stručnjaka i spremni smo za naredni korak na našem putu. Mančester Junajted želi da osvaja najveće trofeje i to je naš glavni cilj. Napredovali smo i na terenu i van njega i nastavićemo u narednim sezonama", rekao je Solskjer. 

Junajted je u sezoni za nama bio drugi u Premijer ligi, ispao je u Ligi šampiona iza Pari Sen Žermena i Lajpciga, a potom je izgubio od Viljareala u finalu Lige Evrope. Finale LE je najveće dostignuće Solskjera od kako je nasledio Žozea Murinja 19. decembra  2018. godine.

Baš zbog toga su mišljenja u fudbalskoj javnosti u najmanju ruku podeljena, a navijači mahom izražavaju nezadovoljstvo ovom odlukom kluba sa "Old Traforda".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke