Potvrđeno - Milinković novi trener Anortozisa!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.02.2016.
13:58
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Anortozis iz Famaguste angažovao je bivšeg trenera Partizana Zorana Milinkovića, potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Partizana Zoran Milinković preuzeo je kiparski Anortozis za koji je svojevremeno upisao 40 nastupa tokom dvogodišnjeg boravka u klubu iz Famaguste.

Anortozis je na zvaničnom sajtu potvrdio da je sa Zoranom Milinkovićem dogovorena saradnja do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu dana.

Srpski stručnjak će do kraja dana odraditi prvi trening sa ekipom koju u nedelju očekuje derbi sa APOEL-om, što će ujedno biti prilika da Milinković debituje na klupi Anortozisa.

Kiparski klub trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 48 osvojenih bodova, pet manje u odnosu na vodeći APOEL a četiri u odnosu na drugoplasirani AEK iz Larnake.

Podsećamo da je Zoran Milinković u toku prethodne godine osvojio titulu sa Partizanom, a potom je tokom minule jeseni odveo crno-bele u grupnu fazu Lige Evrope.

Zoran Milinković će u Anortozisu trenirati Dina Ndlovua, trećeg strelca kiparskog šampionata i momka koji je pre svega desetak dana bio tema pregovora srpskog šampiona i kluba iz Famaguste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke