Pouzdan izvor? Ronaldo nikada više neće igrati za Junajted!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.07.2022.
11:05
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo kraj?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jedan od najpoznatijih sportskih novinara u Velikoj Britaniji Pirs Morgan uveren je da će Kristijano Ronaldo napustiti Mančester junajted ovog leta nakon obavljenog razgovora sa Portugalcem.

Ronaldo se u 37-godini na velika vrata vratio u Junajted prošlog leta, ali klub sa "Old Traforda" sa njim u timu nije imao dobru sezonu, ostali su bez plasmana u Ligu šampiona, pa je Portugalac zatražio da napusti ekipu posle samo jedne povratničke sezone.

Junajted je otišao na pripreme za narednu sezonu bez Ronalda, a Pirs smatra da se on više neće ni vraćati u tim i da je mentalno već otišao iz Mančestera.

"Imao sam dosta kontakata u protekloj sedmici. Svakako mislim da bi bilo malo verovatno da Kristijano Ronaldo odigra još jednu utakmicu za Mančester junajted. Mislim da je mentalno krenuo dalje", rekao je Pirs.

Razlog za odlazak po rečima novinara jeste želja Ronalda da osvaja trofeje u poznim fudbalskim godinama što će sa Junajtedom teško učiniti.

"Ako ste on i dolazite pred kraj karijere, a i dalje želite da osvajate velike trofeje, morate da napravite kalkulaciju. Da li ću to učiniti ako ostanem u Junajtedu", pokušao je da se stavi u ulozi Portugalca Pirs.

Videćemo gde će Ronaldo nastaviti karijeru. Menadžer Junajteda Erik ten Hag prilično je samouveren kada govori o ostanku napadača, sa druge strane u medijima sa svakdonevno Portugalac povezuje sa drugim klubovima, ali ga navodno svi odbijaju, tu mislimo na PSŽ, Čelsi i Bajern Minhen, a poslednjih dana se govori i o Atletiko Madridu kao novoj opciji za Ronalda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke