Povratak Mesija u Barsu? ''Snovi su besplatni, fudbaleri nisu''

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 08.12.2022.
22:20
Izvor: Sportske.net

''Oboje zaslužuju poslednji zagrljaj''.

 EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Sportski direktor Barselone Đordi Krojf komentarisao je potencijalni povratak Lea Mesija na ''Kamp Nou'' i istakao da je takav splet događaja gotovo nemoguć, jer klub mora da poštuje finansijski fer-plej.

"Kada govorimo o Mesiju, postoji mnogo pitanja, kao što je finansijski fer-plej. Snovi su besplatni, ali fudbaleri nisu. I ne radi se samo o Mesiju, nego uopšte, takvo je celo tržište

Ipak, Krojf smatra da bi trebalo da dođe do pomirenja između Mesija i Barse, jer smatra da njihov odnos nije okončan na najbolji način.

''Kada pomislim na Mesija, prisetim se svoje porodice i oca. Kada se dva velikana međuosbno učine velikim, važno je da se ta priča završi konačnim zagrljajem. Kako? Kada? Ne znam, ali mogu da kažem, iz sopstvenog iskustva, gledajući oca, da je taj poslednji zagrljaj bio važan i za njega i za Barsu. On nije uvek pokazivao osećanja prema ovakvim stvarima, a imao je buntovan i oštar karakter. I pomirio se sa Barsom. I mislim da je, kada smo kod Mesija, važno da jednog dana i on učini taj poslednji zagrljaj, jer oboje (Mesi i Barsa) ga zaslužuju i oboje moraju da ulože napor da se to desi", završio je Krojf.

Podsetimo, predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi rekao je danas da je uveren da će fudbaler Lionel Mesi produžiti ugovor sa tim klubom, kada u januaru budu razgovarali o budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke