Povratak nije opcija - Dva imena ispred Kontea u Milanu

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.03.2023.
15:15
Izvor: Sportske.net

Gde će Antonio Konte?

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Italijanski stručnjak Antonio Konte po svemu sudeći neće se vratiti u milanski Inter predstojećeg leta, piše "Gazzetta dello Sport".

Juče je i zvanično objavljeno da je Antonio Konte bivši trener Totenhema što se dalo pretpostaviti nakon njegovih komentara posle remija sa Sautemptonom, a potom i najava engleskih medija u danima kasnije.

Znalo se da će Konte na leto sigurno raskrstiti sa "pevcima", stoga već neko vreme postoje spekulacije o njegovom povratku u Inter s kojim je 2021. godine osvojio titulu šampiona Italije. No, prema izveštajima sa "čizme", to se neće dogoditi.

Naime, Inter, ukoliko do rastanka sa Simoneom Inzagijem dođe, a svi su izgledi da hoće, gleda ka dva imena - Tijagu Moti i Robertu de Zerbiju.

Mota radi veoma dobar posao na stadionu "Renato dal'Ara", izbavio je "rosoblue" iz opasne zone odvevši ih u mirnu luku i 10. mesto na tabeli. Najozbiljniji pik Bepea Marote svakako je Roberto de Zerbi koji čini čuda sa Brajtonom otkako ih je preuzeo u prvom delu sezone od Grejema Potera.

Ali, kako njega žele mnogi drugi timovi, a i sam Brajton ne bi da ga se odrekne lako, pitanje je koliko je Interov plan realan, barem u ovom trenutku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke