Povratak Rome, ozbiljan skalp Larnake!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.09.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

Evo večerašnjih rezultata.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Grupa A

Utakmica Arsenala i PSV-a je odložena iz dobro poznatih razloga, a u drugom meču ove grupe u okviru drugog kola ekipa Bodo-Glimta je uspela da savlada Cirih sa 2:1.

Posle prvih 45 minuta golova nije bilo, a onda je ekipa sa krajnjeg severa Evrope uspela da stigne do dva gola za samo četiri minuta. Prvo je u 54. minutu Zelnaes autogolom doneo prednost domaćinu, da bi Vetlezen povisio na 2:0. Konačnih 2:1 delo je Avdijaja. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa B

Ren je imao sve u duelu protiv Fenerbahčea, ali nije slavio, bilo je 2:2 (0:0). Ujednačena utakmica u prvom poluvremenu, a onda je domaćin dodao gas, dali su dva gola u prvih 10 minuta drugog poluvremena. Terije je u 52. bio strelac, a samo dva minuta kasnije Majer na asistenciju pomenutog Terijea. 

Kaveči je pogodio za 2:1 u 60. minutu, Fener je tražio bod i uspeo da ga pronađe. 

Učinio je to Ener Valensija iz penala u 2. minutu nadoknade. 

U drugom meču ekipa AEK-a iz Larnake je uspela da napravi veliko iznenađenje i da slavi protiv Dinama iz Kijeva. Jedini gol na ovom meču videli smo već u 8. minutu meča, strelac je bio Adam Đurčo. Ne možemo reći da je Dinamo bio bolji rival nakon gola, čini se da je AEK ozbiljan tim.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa C

Betis je savladao Ludogorec rezultatom 3:2. Nije se činilo da će biti mnogo uzbuđenja, posebno posle prvih 40 minuta kada je već bilo 2:0. Luiz Enrike i majstor Hoakin su bili strelci, da bi Despodov doneo nadu Bugarima. 

Kanales je uspeo da povisi na 3:1, ali je Rik u 74. minutu doneo novu dramu, strepeli su domaćini, ali su ipak upisali tri boda. 

Roma se vratila u igru nakon onog slabog prvog kola. Imali su veliku pomoć protiv HJK-a jer je Tenho dobio crveni karton već u 15. minutu. Imali su i problema da probiju bedem, a učinili su to tek u 47. minutu preko Dibale. Lorenco Pelegrini je povisio na 2:0, da bi Beloti postavio konačnih 3:0. 

Matić danas svih 90 minuta na terenu. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa D

Braga i Union Sen Žil imaju po 6 bodova u ovoj grupi, danas su i jedni i drugi zabeležili pobede. 

Braga bolja od Union Berlina sa 1:0, jedini gol na ovom meču smo videli u 77. minutu kada je Vitinja bio strelac. Uroš Račić danas na terenu za domaćina do 60. minuta. 

Sen Žil je na svom terenu dočekao Malme i slavio je sa 3:2. Gosti su poveli preko Kiseja u 6. minutu, da bi Burges izjednačio u 17. minutu. Novo vođstvo gostima doneo je Telin, da bi do kraja meča Teuma i Bonifejs u 69. i 71. minutu doneli preokret. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke