Povreda Žezusa zabrinula Arsenal, uskoro pada odluka o mogućoj zameni!

Autor: Nemanja Veljković
petak 09.12.2022.
00:00
Izvor: Sportske.net

Razmotriće opcije...

EPA-EFE/GERRY PENNY
EPA-EFE/GERRY PENNY

Povezane vesti

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je da će klub razmotriti opcije u vezi sa mogućim dovođenjem pojačanja, posle povrede i operacije kolena fudbalera Gabrijela Žezusa.

Žezus je početkom nedelje u Londonu podvrgnut operaciji kolena, a povredio se igrajući za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Klupski lekari nisu naveli koliko će Žezus odsustvovati, ali očekuje se da će pauza trajati do tri meseca. Arsenal je danas na turniru u Dubaiju pobedio Lion sa 3:0, a novinari su posle utakmice pitali Artetu da li će ta povreda uticati na planove kluba u januarskom prelaznom roku.

"Ono što utiče je ko smo mi kao tim, pošto nam daje toliko mnogo i šta možemo da uradimo posle toga. Kada budemo znali vremenski okvir njegovog oporavka i kada budemo znali kada će nam se vratiti, onda ćemo razmotriti opcije i pokušati da donesemo pravu odluku", rekao je Arteta, preneo je Gol.

Upitan je i da li je zadovoljan jačinom svoje ekipe.

"Mislim da je moj tim veoma dobar. Nažalost, imali smo povrede i pokušaćemo da vidimo šta možemo da uradimo da bismo bili jaki. Imamo igrače, imamo mnogo pratećih igrača. Pitanje je da li imamo igrače koji mogu da nam pruže igru i konstantnost koju treba da održimo i da se posle toga i popravimo", naveo je Arteta.

Arsenal će na turniru u Dubaiju u utorak igrati protiv Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke