Predsednik Dinama: "Zvezdini igrači su igrali gospodski, za razliku od Hajduka i Partizana"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.10.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Izjava koja će odjeknuti.

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Povezane vesti

Aktuelni predsednik Dinama iz Zagreba, Velimir Zajec, dotakao se mnogih tema u Poreču na Sport festu, između ostalog je govorio o Dinamu iz Zagreba, prvenstvu Hrvatske, sopstvenoj karijeri, a prisetio se i čuvene sezone 1982. godine kada je Dinamo osvojio titulu prvenstva Jugoslavije. 

Dinamo je u sezoni 1981-82 osvojio titulu ispred Crvene zvezde i Hajduka, a podsetimo se da su u crveno-belom dresu tada bili Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Milko Đurovski, Dule Savić...

"Često me znaju pitati kako to i zašto mi je utakmica protiv Zvezde '82, kada smo osvojili naslov prvaka, najdraža ili jedna od najdražih. 

Zvezdini igrači igrali su gospodski, za razliku od Partizana i Hajduka koji su igrali oštrije. To je suparnik koji je bio korektan, stvarno", priseća se Zajec. 

Zajec je kao fudbaler igrao samo za Dinamo i Panatinaikos, bio je i trener Dinama iz Zagreba u dva navrata, radio je i u Portsmutu kada je čelnik bio Milan Mandarić, a kasnije je ušao i u ostale strukture klupskog fudbala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke