Prejaki Lacio, neprijatna iznenađenja za Galatu i Sosijedad, opet bez sreće za Lazetića u Humskoj!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.10.2024.
20:43
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo u Ligi Evrope...

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Nemački Hofenhajm je dočekao Dinamo iz Kijeva i slavio je sa 2:0. 

Poveli su domaći u 22. minutu utakmice i to preko Hložeka, da bi isti igrač postavio konačnih 2:0 u 60. minutu utakmice. 

Domaći su bili daleko kvalitetniji rival na ovoj utakmici, iako je Dinamo imao nešto više lopte u svom posedu, pametno su sačekali svoje šanse, dok gosti praktično nisu pretili. 

Olimpijakos je savladao Bragu na svom terenu i to veoma ubedljivo, bilo je 3:0. 

Prvo poluvreme je bilo otvoreno, i jedni i drugi su napadali, visok tempo smo videli, a gol tek u samom finišu ovog dela igre. 

El Kabi je bio strelac u 45. minutu, da bi već na startu drugog dela igre Hece pogodio za 2:0. Braga je u potpunosti bila slomljena u 59. minutu kada je El Kabi pogodio za ogromnih 3:0. 

Karabag je dočekao Malme, i izgubio rezultatom 1:2. 

Žuninjo je doveo domaće u prednost, da bi Bothajm izjednačio u 19. minutu utakmice. Gostima pobedu donosi isti igrač, pogodio je u 47. minutu za 1:2. Sve što su domaći uspeli da urade jeste gol preko Varge u 90. minutu utakmice. 

Jedan od najvećih derbija ovog kola igran je u Budimpešti gde je Ferencvaroš dočekao Totenhem, a gosti su uspeli da odnesu sva tri boda. 

Strelac prvog gola na ovom meču bio je Sar u 23. minutu utakmice, a na 0:2 povisio je Džonson. 

Još jedan zanimljiv duel igran je u Pragu gde je Slavija dočekala Ajaks, a na kraju je bilo 1:1. Van den Bomen je doveo goste u prednost u 18. minutu utakmice iz penala, da bi Slavija nekako uspela da izjednači rezultat. Učinio je to Čori u 67. minutu.

Makabi našeg Žarka Lazetića je poražen od Midtjilanda na svom terenu rezultatom 0:2. Gosti su stigli do prednosti u 39. minutu utakmice preko Frankulina, a domaći su propustili veliki broj prilika, na kraju sasvim nezasluženo izgubili ovaj duel. Na kraju je viđen još jedan gol u mreži domaćina, Čilufija je pogodio u 89. minutu. 

Po drugi put se dešava Makabiju da gubi utakmice potpuno nezasluženo, videćemo kako će se to odraziti na tim. 

Lacio je u još jednom derbiju dočekao Nicu, bilo je 4:1. Pedro je u 20. minutu doveo domaće u prednost, da bi Kasteljanos pogodio u 35. za velikih 2:0. Boga je smanjio u 41. minutu, ali su u nastavku Kasteljanos i Zakanji postavili konačan rezultat. 

Najveće iznenađenje napravio je Anderleht koji je slavio na gostovanju Sosijedadu. Bilo je 1:2. 

Domaći su poveli preko Marina na asistenciju Umara Sadika, da bi izjednačio u 28. minutu Vaskez. Leoni je potpuno preokrenuo rezultat već u prvom poluvremenu. 

Još jedno iznenađenje napravio je RFS koji je odigrao 2:2 protiv Galatasaraja. Gosti su preko Mertensa došli u prednost u 12. minutu, da bi Akgun povisio na 0:2. 

I kada su mnogi videli već punu mrežu RFS-a, desilo se nešto sasvim neočekivano. Prvo je Ikaunieks smanjio u 40. minutu, da bi konačnih 2:2 postavio Odišarija u 55. minutu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke