Prekinuta konferencija Maurisija Poketina

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.12.2018.
18:44
Izvor: Sportske.net

Portparol Totenhema prekinuo je konferenciju za novinare zbog pitanja koja su bila postavljena.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Maurisio Poketino je danas izašao na konferenciju za novinare, a bio je isprepadan pitanjima novinara koji su želeli da znaju samo jedno - kakve su šanse da on postane novi trener Mančester junajteda.

Nakon par pitanja koja su bila postavljena, portparol ovog kluba je prekinuo konferenciju za novinare.

Poketino je trener koji je jedan od onih koji su povezivani sa Mančester junajtedom u poslednjih par nedelja, čak i pre otkaza koji je dobio Murinjo.

Ipak, na prethodnoj konferenciji je Poketino govorio da ga ne interesuje drugi posao i da je posvećen Totenhemu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VANDAL_boys
Thursday, 20.12.2018
22:15

Video od Lalata🤣

avatar
Rooster
Thursday, 20.12.2018
21:48

Ostaje on u Tottenhamu, sto da ide u losiji klub. U Junajtedu ce mu trebati 3 godine da konsoliduje sve. Nece on ostaviti Tottenham tako jak da bi otisao u trenutno slabiji klub. Nema logike, jos sad imaju i novi stadion. I zasto bi isao u klub u kome su igraci susta suprotnost od Tottenhemovih?

avatar
The Red Army
Friday, 21.12.2018
17:21

Zato sto je 100 puta veci klub od totenhema, zato sto i on covek bi voleo da svaki prelazni rok pojaca ekipu i pokaze svoj pravi kvalitet a ne da izvrce dzepove kad ga pitaju za pojacanja kao sto je uradio pre tri dana na konferenciji... Zivi bili pa videli, od leta je trener man utd osim ako solskjer ne uradi bas neko cudo

avatar
The Red Army
Saturday, 22.12.2018
21:57

Gresis, Fergijev prvi pik je bio Anceloti, al tad je vec potpisao za Real a posle njega Poketino koji je tada odbio posao, Moyes bije bio chosen one nego treci izbor.. A cak i ovako slab Utd osvaja vise trofeja od totenhema, vrlo malo tu treba da bi se utd vratio na vrh

avatar
Rooster
Saturday, 22.12.2018
01:46

Ok nemoj da se ljutis. Sta se lozite? Ne kazem ja da UTD nije veliki klub ali se raspao. Era klubova se menja brate. Nece on ostaviti ovako jak Tottenhem da bi presao u slabiji klub. Sad se trazi sve expresno a Poketinjo je trener na duze staze. Gledam cesto skysports, gde kazu da su sanse veoma male da ode. I da ce Levi odresiti kesu. Toliko je gradio nesto u toj ekipi da sad ode tamo gde su se svi sprdali sa trenerom, gde su se kladili medjusobno kad ce Murinjo da ode i gde su igraci cirkus. Ugled kluba je srozan brate. To gospodin Poketinjo ne zeli da ispravlja. Sta sad, onda vam Poketinjo nije bio interesantan, a sad ga zelite, ali pre toga Murinjo, pa sada da vidimo kako ce se Ole Gunar Soskajer pokazati, ako on bude los, onda moze Poketinjo! Hahahaha! Ko sto si rekao, zivi bili pa videli!

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 20.12.2018
20:37