Preko granice bola, Urugvajac steže zube za Liverpul

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 12.04.2021.
20:00
Izvor: Sportske.net

Zidan je procenio da vredi rizikovati.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Federiko Valverde putovaće sa ostatkom ekipe za gostovanje Liverpulu u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.

Urugvajski fudbaler je napustio teren u subotu uveče u El Klasiku u 61. minutu, a dan kasnije se pojavila informacija da bi zbog povrede mogao da preskoči gostovanje u Engleskoj.

Trener Zinedin Zidan je procenio sa stručnim štabom da mu je Urugvajac potreban pa će izaći na teren pod injekcijama ne bi li pomogao saigračima da overe plasman u polufinale Lige šampiona.

Za razliku od njega za meč planiran u sredu uveče na "Enfildu" otpisan je Lukas Vaskez, koji je u duelu protiv Barselone zaradio povredu zadnjih ukrštenih ligamenata kolena.

Real je prošle nedelje slavio u Madridu sa 3:1, a Liverpulu će biti potrebno da daju dva gola ukoliko žele prolaz dalje i to pod uslovom da ne prime nijedan.

Meč počinje u sredu od 21 sat, a Real da dočekuje nakon pobede protiv Barselone 2:1 kojom su se približili lideru Atletiku na samo jedan bod zaostatka u španskom prvenstvu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke