Premijer liga kakvu ne poznajemo, Junajted i Liverpul se pitaju o svemu?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 10.02.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net

Veliki rivali "ravnopravniji" od ostalih učesnika lige.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Potraga za novim šefom Premijer lige je okončana.

Prestižnu poziciju preuzima i zvanično Ričard Masters koji jebio vršilac dužnosti ove pozicije po odlasku Ričarda Skadamora 2018. godine. Ipak čini se da iza same odluke postoje dosta kotroverzi.

Engleski Telegraf je objavio priču sa informacijama koju su dobili od svog neimenovanog izvora kako Mančester Junajted i Liverpul imaju mogućnost nezvaničnog "veta" u odlukama ovakvog tipa.

Izvor je navodno zaposlen u jednom od dvadeset PL timova.

Dva najveća kluba Engleske, koja su predstavljala Ed Vudvord i Tom Verner, su se detaljno bavila i "odlučivala" o dodeli ovako važne pozicije nabogatije lige Evrope. Oba kluba su odbila ovakve optužbe, ali jedan od ranijih favorita za šefa PL, Dej Hau koji radi u NBC Universal, je navodno bio predstavljen pomenutim čelnicima.

Masters je zvanično dobio posao, ali je bio tek treći izbor pošto je Suzana Dinejdž otpala zbog druge ponude a Dejvid Pemsel, bivši direktor Gardijana, je skinut sa liste zbog pratećih kontroverzi iz privatnog života.

Masters je već najavio par promena, jedna je ostavila kiseli ukus navijačima. Novi šef PL ne vidi ništa pogrešno u tome što fudbalske timove sponzorišu kladionice, ta praksa će se i dalje nastaviti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Tuesday, 11.02.2020
11:05

Jedan koji vrlo pametno radi i drugi koji vrlo isplativo radi,spojis ta dva i dobijes pametno i isplativo normalno da ce oni da se pitaju koga da postave na celo pl.da bi je digli na jos veci nivo marketingski a i kvalitativno

avatar
LFC*19
Tuesday, 11.02.2020
09:07
avatar
The KING (return)
Tuesday, 11.02.2020
00:53

Luzerpulu namestena titlula, guraju sve dve sezone u klucnim momentima prvih 8/9 kola sezone