Preokret oko Sergeja Milinković-Savića, evo šta kaže veliki Savićević!

Autor: Boris Jovanović
utorak 07.06.2022.
07:49
Izvor: Sportske.net

Da li sledi dobro poznata situacija?

EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić bi mogao da doživi rimejk nekih prelaznih rokova. Naime, Srbina žele sve, ali niko neće platiti ono što traži Lotito.

Kako piše "Korijere delo Sport" Srbin čeka, ali ako ne bude ponuda do početka priprema u juli, mogao bi da ostane u Laciju.

Sigurno da mu se takva solucija baš i ne sviđa, odavno je prerastao Rimljane, ali ne pita se on, jer ima ugovor do 2024. godine. Po tom ugovoru sjajni fudbaler zarađuje 4 miliona evra plus bonuse, što je najviše u klubu, ali ne samo sada, već u poslednje gotovo dve decenije od kada je Lotito na čeku "L'Akvila".

Sari se nada da bi mogao da zadrži Sergeja, mada bi to značilo da nema novca za pet ili šest pojačanja koje traži. U slučaju da ostane, Milinković Savić bi verovatno dobio novi, još bolji ugovor...

Legendarni Dejan Savićević smatra da je vreme da Srbin završi u većem klubu.

"Neverovatan igrač, zna da se nametne na terenu, već je učinio šta može u Laciju. On je vezista koji postiže dosta golova. Bilo bi sjajno da ode u Juventus", smatra "Genije".

Međutim, čini se da je to malo verovatno, jednostavno Juve nema dovoljno novca za takav transfer, plus već su mnogo puta osetili kako je pregovarati sa Lotitom. 

Ako ode, Milinković Savić bi mogao ili u Mančester Junajted ili u PSŽ, ali ni u tim klubovima nije trenutno prva opcija na letnjpj pijaci.

Sergej će biti u timu Srbije koja posle pobede nad Slovencima u trećem kolu Lige Nacija gostuje u Švedskoj. Naš tim nema pravo na kiks posle poraza od Norvežana, AdmiralBet nudi odličnu kvotu na pobedu Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke