Preokret - PSŽ kvari italijanski proces?

Autor: Stefan Matić
petak 03.06.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji nastavljaju da produbljuju sumnju u selektora.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Šampion Evrope je u nezavidnoj situaciji. 

"Azuri" propuštaju još jedno Svetsko prvenstvo, podsetimo reprezentacija Severne Makedonije ih je izbacila u baražu golom Trajkovskog a pre 2 dana su doživeli pravo poniženje od strane "gaučosa". 

Manćini je po kraju meča na "Vembliju" izjavio kako ih čeka naporan proces promene kičme tima, ali da ima poverenje u snage koje dolaze. Međutim, italijanski mediji već spekulišu sa rokom od četiri utakmica. 

Manćini će sigurno predvodeti tim svoje zemlje u prvih 4 kola Lige Nacija koja će se odigrati u narednih desetak dana. 

Italija sutra igra sa Nemačkom, zatim sledi duel sa Mađarskom, Engleskom i revanš sa "pancerima". Tamošnji mediji spominju kako će po kraju četvrtog kola LN Manćini doneti odluku u odnosu na to kako će izgledati tim u pomenutim utakmicama. 

Situaciju pomno prati francuski PSŽ, koji će uskoro završiti saradnju sa Poketinom a u Manćiniju vide idealnog predvodnika svog tima. Francuzi, naravno i dalje ne odustaju od Zidana, a pominje se i njihov nekadašnji igrač - Tijago Mota. 

Podsetimo Manćini ima ugovor do 2026. godine, sa Italijom je napravio sjajan uspeh 2021. godine kada se popeo na krov Evrope, videćemo da li će ostatu uz svoje "azure". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke