Preokret Sosijedada za maštanje o Ligi šampiona!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 10.04.2022.
20:23
Izvor: Sportske.net

Elčeu ostaju brige.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Fudbaleri Real Sosijedada slavili su na gostovanju Elčeu sa 1:2 u 31. kolu španske Primere.

Elče je poveo veću trećem minutu, nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, Kolumbijac Mohika dobro je uposlio Gvida Karilja koji postiže vodeći gol za domaće.

Najbolju moguću priliku da stignu do izjednačenja gosti iz San Sebastijana imali su u 17. minutu kada je Aleksander Iska promašio penal.

Desetak minuta kasnije Sosijedad ipak dolazi do pogotka. Kapiten David Silva odlično je proigrao napadača Aleksandera Sorlota koji postiže gol i poravnava rezultat.

Do kraja poluvremena gosti su stigli do preokreta. Igrao se 39. minut kada je pogodio štoper Robin Le Normand, asistent je ponovo bio maestralni David Silva.

Imao je Elče više od igre u drugom poluvremenu, stvorili su domaći nekoliko izglednih prilika, ali gola nije bilo, tako je Sosijedad stigao do važna tri boda u borbi za Ligu šampiona, dok domaći još uvek strepe za opstanak u ligi.

Posle 31 kola Elče je 15. sa 32 boda, četiri više od Kadiza koji se nalazi na mestu koje vodi u Segundu. Sosijedad je šesti, ima 54 boda, tri manje od četvrtoplasiranog Atletika iz Madrida i mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke