Preokret - Virc može da ide, ali za astronomsku cifru!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 18.04.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Ko plati 150.000.000 može da ga vodi.

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Iako je izvršni direktor Bajera iz Leverkuzena Fernando Karo pre dva dana izjavio da mladi fudbaler novog šampiona Nemačke Florijan Virc ne ide nigde i da će ostati u redovima "farmaceuta", danas nam iz Nemačke stiže drugačija informacija.

Čelnici Bajera spremni su da ga puste pod uslovom da u klub dođe ponuda vredna ogromnih 150.000.000 evra.

Oglasio se i Karo i demantovao sam sebe posle samo 48 sati.

"Imamo dva puta manji budžet od Dortmunda, pet puta od Bajerna. Nemamo tako moćne sponzore i jasno je da moramo da živimo od prodaje igrača. Virc je naš lider na terenu, međutim, sve ima svoju cenu. Ako neko ponudi 150 miliona evra ili više, možemo da pričamo", rekao je Karo.

Virc ima 20 godina i igra sjajnu sezonu. 

Jedan je od najboljih igrača ekipe, dao je 17 golova i upisao 18 asistencija, a biće i jedan od aduta reprezentacije Nemačke na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Sa Bajerom je u igri da osvoji još dva trofeja ove sezone. Ovaj tim će se u finalu Kupa Nemačke sastati sa drugoligašem Kajzerslauternom, dok ga večeras u Londonu čeka revanš meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Vest Hema, u koji će ući sa prednošću od 2:0.

Pred njim je definitivno velika budućnost, a da li će neko "iskeširati" gore pomenutu astronomsku cifru i budućnost mu promeniti, ostaje da se vidi tokom leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke