Preporođena Valensija nastavlja da deli lekcije, četvrta u nizu!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.01.2024.
20:26
Izvor: Sportske.net

Kriza je prošlost.

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Večeras je završen još jedan meč 21. kola španske La Lige, odigran je na ''Mestalji'', gde je Valensija pred oko 45.000 svojih navijača savladala ekipu Bilbaa rezultatom 1:0.

Ovo je četvrta uzastopna pobeda Valensije u šampionatu Španije, a ukupno deveta, kojom su stigli do 32 osvojena boda i deobe šestog mesta sa Sosijedadom!

Istovremeno, Bilbao je prekinuo svoju seriju od četiri uzastopnbe pobede, pa je ostao na 41 osvojenom, bodu na trećoj poziciji, s tim da Barselona sa istim brojem bodova ima dve utakmice manje.

Gol odluke u večerašnjem meču postignut je u 61. minutu meča, kada je kapiten domaćih Hose Gaja odlično centrirao sa leve strane, a Ugo Duro pravovremeno ispratio tu loptu i sa oko šest metara je poslao u mrežu - 1:0. To je njegov deveti gol u La Ligi ove sezone.

Bio je to jedini šut u okvir gola gostujućeg tima, koji je imao znatno duži posed lopte, ali Bilbau to nije pomoglo da večeras izbegne poraz.

Unai Gomez je u 80. minutu je imao priliku za izjednačenje, ali je golman Mamardašvili uspeo da zaustavi njegov pokušaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke