Presedan u najavi - Osimen tuži Napoli zbog TikToka?!

Autor: Mladen Heleta
sreda 27.09.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Najbolji strelac Napolija Viktor Osimen se na utakmici protiv Bolonje za vikend verbalno sukobio sa trenerom Rudijom Garsijom, zbog toga što ga zamenio, a isti meč mogao bi da bude tačka konačnog razdora između Nigerijca i kluba, koji je aktuelni šampion Italije.

Naime, Osimen je teško podneo jedan snimak koji je njegov Napoli objavio na društvenoj mreži TikTok, toliko da je obrisao sa Instagrama sve fotografije u kojima se nalazi u dresu napuljskog tima i preko svog advokata poslao poslednje upozorenje svima. 

"Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kojem ismevaju Viktora je podeljen sa svima i potom obrisan. To je ozbiljna činjenica, koja uzrokuje štetu fudbaleru, koji dobija užasan tretman od svog kluba dok pati zbog lažnih vesti i osuda medija", poručio je Roberto Kalenda u ime Osimena i najavio potencijalnu tužbu zbog svega.

Na snimku se moglo videti kako "bebećim" glasom, nalog Napolija ismeva Osimena koji je tražio da izvede penal protiv Bolonje (0:0), koji je kasnije i promašio.

Napoli večeras dočekuje Udineze u šestom kolu Serije A i videćemo da li će Osimen igrati i kako će reagovati navijači posle svega što se dešavalo prethodnih dana.

U prilogu možete videti sporni video zbog kog je Osimen "poludeo", a koji je u međuvremenu obriasan za naloga Napolija:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke