Presrećni Vlahović otkrio tajnu golgeterske eksplozije: ''Ovo je tvoja zasluga, moraš češće da dolaziš!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2024.
23:48
Izvor: Sportske.net

Posle mesec dana bez postignutog gola, Vlahović u poslednja dva meča četiri puta tresao mreže!

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Juve ''sa devet života'' večeras je bio jači od svih problema i malera koji su ga zadesili na Red Bul Areni u Lajpcigu i sa igračem manje je uspeo da napravi preokret za pobedu od 3:2.

Glavna uloga na terenu pripala je našem Dušanu Vlahoviću, strelcu prva dva gola za goste, od kojih je drugi remek-delo, baš kao i gol odluke koji je postigao Konseisao.

Posle meča Vlahović nije krio veliko zadovoljstvo posle ovog uzbudljivog dvoboja i herojske pobede njegovog tima.

''Tako sam srećan, posebno zbog tima i onoga što smo uradili. Igrali smo sa 10 igrača skoro 45 minuta'', rekao je Vlahović za ''Amazon Prime Video''.

''Dokazali smo da smo tim. Borili smo se zajedno, kako je trener hteo, i nastavili da igramo presing. Mislim da smo zasluženo pobedili. Bila je to fantastična utakmica i uz malo sreće smo je dobili''.

Bivše zvezde Juventusa Fernando Ljorente, Luka Toni i Klaudio Markizio pratili su večerašnju utakmicu, a tokom davanja izjave Vlahović se obratio Toniju.

''Ovo je tvoja zasluga'', rekao je Vlahović uz osmeh, a onda i objasnio o čemu se radi.

''Upoznali smo se prošle nedelje i od tada sam postigao dva puta po dva gola. Moraš dolaziti češće'', poručio mu je Vlahović i dodao: 

''Bitno je da smo pobedili. Moramo se naviknuti na ovaj nivo i poboljšati formu. Nikada nismo odustajali i nastavili smo sa presingom.

Plan je bio da pritisnem visoko, da brzo povratim loptu i da idemo ka golu. Svaka čast mojim saigračima i treneru na tome kako se pripremio za utakmicu. Nadamo se da ćemo ovako nastaviti'', izjavio je Vlahović.

Priliku da nastavi golgetersku seriju Vlahović će imati u nedelju protiv Kaljarija na Alijanc stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke