Pretnja! Inter na sudu, ostaju bez jednog od najboljih?

Autor: Boris Jovanović
subota 23.01.2021.
10:49
Izvor: Sportske.net

Problemi sve veći, iz Kine ćutanje, šta se dešava? Na terenu ide odlično, van njega problem za problemom. Da li je Florentino Perez ozbiljan?

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti


Inter ima problem likvidnosti, nije tajna, igračima se duguju četiri plate, Kinezi se ne oglašavaju. Šapuće se da pokušavaju na sve načine da prodaju klub, da su spustili cenu na 750 miliona, a Stiven Ženg, sin vlasnika Suninga se ne oglašava.

Marota pokušava da postigne dogovor sa igračima o novom smanjenju plata, ali i produžetku roka za plaćanje, kako ne bi dospeli u situaciju da im oduzmu bodove, no nova pretnja je stigla iz Madrida.

Ašraf Hakimi je plaćen 40 miliona evra, prva tranša od 10 miliona trebalo je već da bude isplaćena. Iako je dogovor bio da se plaćanje odloži do kraja marta, Real pristaje samo uz bankarske garancije koje Inter ne može da obezbedi. Postoji konkretna pretnja iz Madrida da će povući Hakimija ove zime iz Intera, na šta imaju pravo i tužiti Inter zbog duga.

Ali, koliko je realno?


Jer, "Los Blankosi" su već uračunali prihod od transfera i mada Hakimi igra odlično i jasno mu je da je imao mesto u Realu, ovaj pritisak je ipak samo pokušaj da se obezbede interesi Pereza, odnosno da dobije garancije.

Klub se i dalje nada da će olakšati finansijsku situaciju, gledaju ka PL, Lester navodno hoće Eriksena što bi im omogućilo da ako se oslobode i Pinamontija dovedu nekog iskusnog napadača kao alternativu za Lukakua. Milik je izmakao, Žervinjo je čini se najverovatnija opcija.

Recimo i to da Inter danas putuje u Udine, da je samopouzdanje veliko, da će Konte izvesti isti tim koji je prošlog vikenda dobio "Derbi Italije". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke