Priča Seltinog trenera o Jokanu, zbog ovoga vidi Fulam u Premijer ligi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.05.2018.
21:54
Izvor: Sportske.net

Još samo jedno kolo je ostalo u Čempionšipu, može li Jokan da napravi čudo?

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fulam je početkom sezone bio izuzetno loš, daleko lošiji nego krajem prošle sezone kada se borio za plasman u Premijer ligu i kada je u plej-ofu izgubio od Ridinga.

Ipak, kako je sezona odmicala, tako je Slaviša Jokanović slagao kockice, sve je izgledalo daleko bolje i evo, kolo pre kraja Fulam ima priliku da se plasira u Premijer ligu direktno ukoliko slave u meču koji će se igrati 6. maja, a Kardif ne pobedi Riding.

Fulam gostuje Birmingemu koji se bori za opstanak, biće veoma teško, ali mediji koji su bliski klubu čvrsto veruju u pobedu zbog "hladnokrvnosti" Slaviše Jokanovića.

"Nema mesta za nerviranje u životu Slaviše Jokanovića", počinje jedan od tekstova medija koji je blizak klubu iz Londona.

Na konferenciji za novinare Jokanović je izašao prilično nasmejan, dobro raspoložen, niti jednog trenutka nije pokazao nervozu.

Trener Selte Unzue, inače nekadašnji saigrač Slaviše Jokanovića, rekao je da je naš stručnjak jedan od pet najboljih igrača sa kojima je igrao baš zbog tog temperamenta.

"Zaista je jedan od pet najboljih sa kojima sam igrao zbog svoje ličnosti. Objasniću. Igrali smo poslednju utakmicu u sezonu za Tenerife, trebala nam je pobeda protiv Valensije za opstanak. U 80. minutu smo gubili, a nakon toga smo dali gol i izjednačili. U nadoknadi nam je dosuđen penal, imali smo one napadače koji su regularno izvodili penale i slobodne udarce, ali je tada na scenu stupio Jokanović. Uzeo je loptu, stigao do penala, smestio loptu u gornji ugao sa toliko samopouzdanja da smo svi ostali u šoku", rekao je Unzue.

Hoće li ova hladnokrvnost Slaviše Jokanovića biti od velikog značaja za Fulam u završnici sezone?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke