''Pričao sam sa Lalatovićem, nije ponudio ostavku''

Autor: Darko Mitrović
subota 16.07.2022.
09:52
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u Borcu posle teškog poraza od B36 na Farskim Ostrvima?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Banjalučki Borac je imao sve uslove da kizbori plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, imao je prednost od 2:0 iz prvog meča pred revanš na Farskim Ostrvima, ali nije uspeo to da sačuva protiv skromne ekipe B36 iz Toršavna.

U revanšu, B36 je vodio sa 3:0, Tatar je svojim golom Borcu doneo produžetke, ali je u penal-seriji domaćin bio bolji i zasluženo prošao u drugo kolo kvalifikacija.

Prva reakcija iz Borca posle ovog teškog poraza stigla je od Bogoljuba Zekovića, potpredsednika Borca koji je pružio podršku treneru Lalatoviću.

''Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne sme doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, posle smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku.

Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba'', izjavio je Zeković.

A u Srbiji večeras je glavni fudbalski događaj duel Crvene zvezde i Kolubare na ''Rajku Mitiću''. Srpski šampion dočekuje Kolubaru, a kvota u AdmiralBetu da će u prvom i drugom poluvremenu biti postignut isti broj golova je 4.75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke