Priču koju niste znali, braća Fekir ruše Barsu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.02.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Neverovatno, ni mi nismo znali do danas da postoji još jedan Fekir.

Povezane vesti

Betis će večeras ugostiti Barselonu, a u centru pažnje biće Nabil Fekir, ali on nije jedini, jer će danas po prvi put na spisku igrača biti i njegov brat Jasin!

Manuel Pelegrini je odlučio da prvi put na spisak igrača doda i Jasina Fekira, četiri godina mlađeg brata od prve zvezde Andalužana - Nabila.

Jasno je da Jasin Fekir nije ni blizu po kvalitetima svom bratu, ima 23 godine, u Betis su stigli zajedno, iz Liona, 2019. godine, ali je Jasin išao na pozajmicu u Gihuelo, koji se takmiči u trećoj ligi Španije.

Nakon pozajmice, vratio se  i postao član Betisa B, za  koji je ove sezone odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.

Ono što je posebno zanimljivo, Jasin Fekir igra na sličnoj poziciji kao i njegov brat Nabil. Najbolje se snalazi na levom krilu, a može da igra i kao polušpic.

On se nije naigrao ni u Lionu, takođe je igrao za B tim, ali je uspeo da upiše jedan nastup za francuski klub i našao se na terenu zajedno sa svojim bratom, bilo je dovoljno 11 minuta na terenu da nastane i ova fotografija koju su kasnije podelili na Instagramu. 

Inače, tradicija mečeva Betisa i Barselone uvek garantuje golove, ovo su poslednjih pet rezultata - 5:2, 2:3, 5:2, 1:4 u korist Barselone, a Betis je slavio 4:3 na Kamp Nou novembra 2018.

Dileme nema, čekaju nas golovi, spektakl, a  ostaje  da vidimo da li će Jasin Fekir dobiti šansu sa klupe.

I za kraj, pogledajte u videu koliko Jasin po stilu podseća na svog starijeg i poznatijeg brata. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke