Primera - Barsa preživela Betis, Trinkao doneo tri boda iz Sevilje!

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.02.2021.
22:54
Izvor: Sportske.net

Ter Štegen branio nemoguće, šesti trijumf Kumanovog tima zaredom u Primeri.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Zanimljiv meč u Andaluziji, slaba igra Barse do ulaska Mesija. Heroj Katalonaca je pak bio na golu, Ter Štegen je svojim odbranama popločao put za pobedu na "Benito Viljamarinu" (3:2). 

Brajtvajt beleži prvu opasniju priliku na utakmici, napadač ipak dobro blokiran od strane odbrane domaćina. Kuman je morao da pravi i brzu izmenu, De Jong na terenu umesto Arauha koji je zadobio povredu. 

Betis je pretio preko Huanmija, "zeleni" su imali dobru igru. Odličnu kontru kruniše Iglesijas, Betis vodi od 38. minuta

Barsa je teško dolazila do pravih prilika, na drugoj strani Ter Štegen vadi kestenje iz vatre - Nemac brani stopostotnu priliku Huanmija u 56. minutu. Kuman je ubrzo uveo i Mesija. Kapiten pogađa za 1:1 nepunih dva minuta kasnije. Sjajan šut Mesija u golmanov ugao, nerešeno. 

Nije dugo trebalo, Barsa dolazi i do preokreta. Dembele i Mingueza promašuju svoje šansi, Robles odličan. Ipak golman Betisa ništa nije mogao ništa u 68. minutu. Lopta se odbija od Grizmana, Ruiz nesrećno šalje loptu u svoju mrežu

Ipak defanzivac Betisa se iskupio već u 75. minutu. Fekir šalje sjajan centaršut, Ruiz glavom pogađa za 2:2

Ruiz je mogao do još jednog gola, Ter Štegen brani bod u Betisu. A onda su svi promašaji naplaćeni, rezervista Trinkao postiže prelep gol za 3:2 u 87. minutu.

   

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Sunday, 07.02.2021
23:10

Veliki problem za Barsu je što napad mora da postigne gol više nego što su odbrana i vezni red u stanju sami sebi da daju, a to nije lako čak ni sa Messijem. Gledam iz ugla kamere pripremu za slobodan udarac nakon gluposti koju je napravio Busquets i ne vidim kako ovakva Barsa može da brani gol? Povlačenje Barse nakon vođstva i samo malo veća agresivnost protivnika nepogrešivo vode ka tome da je samo pitanje trenutka kada će primiti gol, a postići još jedan uvek je velika muka. Povreda Arauha kao i većine igrača Barse sama po sebi nije veliki hendikep koliko činjenica da ako ovako nastave sa povredama uskoro neće imati dovoljno igrača za startnu postavu.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 07.02.2021
22:56

Nevidjena majstorija mog idola Messija,nikako ne bih smeo da se kladim da ja ovo ne bih odbranio. 😂