Primera - Barsa bez Mesija? Nema problema, tu je Frenki de Jong!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 24.01.2021.
18:06
Izvor: Sportske.net

Holanđanin obeležio meč u Elčeu.

EPA-EFE/Manuel Lorenzo
EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone ostvarili su trijumf u 20. kolu španske Primere pošto su u Elčeu savladali domaćina rezultatom 2:0.

Gosti su nastupili bez suspendovanog Lea Mesija i uspelo da osvoje veoma važna tri boda pred nastavak sezone.

Posle nekoliko opasnih napada usledila je akcija po levoj strani, udarac Grizmana je u gol pretvorio Frenki de Jong koji je zatresao mrežu praktično sa gol linije.

Uzvratio je Elče u drugom poluvremenu preko Rigonija kojem je Ter Štegen odbranio udarac jedan na jedan, da bi nakon njega u dva navrata na drugoj strani pokušao Trinkao.

Pitanje pobednika rešio je Riki Puiđ u 89. minutu kada je iskoristio dodavanje De Jonga i glavom zatresao mrežu rivala samo dva minuta po ulasku u igru.

Barselona je nakon ovog trijumfa četvrta sa 34 boda iz 18 mečeva, dok je Elče pretposlednji sa 17.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 24.01.2021
21:54

Barca je igrala katastrofalno, Kuman je trener koji nema dve veze kao trener! Kuman drzi na klupi dobre i odmorne igrace, a na teren mu se muci brajtvajt koji po obicaju nezna nista, grzman isto tako samo trckara, sredina terena je tu i ttamo sa Busketsom i sa Pedrijem, njih dvojica su bili dobbri, De Jong je katastrofa bio, Spice igraci koji su trebali golove da pstizu njih nije bilo u sesnaestercu vec na polovini terena, sve u svemu je katastrofa igre, Dembele je bio isto nula! Kuman ima prilicno dobre rezervne igrace i ne menja ih vec drzi neznalice do iznemoglosti! Jedva cekam da se izabere nova uprava i da isteraju ovog holandjanina koji dve veze nema, gori je od Setijna!

avatar
P.S.
Sunday, 24.01.2021
18:20

Da je Barsa i bleda senka onoga što bi trebalo da su ovakav Elće bi morao biti razbijen sa min. 4-5 golova razlike. Ovako sve do 89. minuta autogol defanzivca Elćea i neverovatna odbrana Ter Štegena, nakon nečega što polako postaje Minuguezin zaštitni znak, držali su Barsu na 3 boda. Na kraju kada se podvuče crta 2:0 je odličan rezultat nakon 90+ minuta besmislenog kretanja igrača Barse po terenu i ne više od 2 ispravna završna pasa i/ili centaršuta.