Primera - Benzema spasio Real u Madrilenju, čeka nas luda šampionska trka na Pirinejima!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.03.2021.
18:12
Izvor: Sportske.net

Atletiko nije uspeo da sačuva prednost.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

U derbiju 26. kola španske Primere između Atletika i Reala u Madridu, gradski rivali su podelili plen pošto su odigrali nerešeno 1:1.

Igrao se 15. minut kada je Ljorente odlično probio po desnoj strani i uposlio Luisa Suareza koji je hladnokrvno rešio situaciju "jedan na jedan" i doveo svoj tim u vođstvo.

Nakon toga, jedinu zanimljivu situaciju u prvom poluvremenu videli smo u samom finišu kada je sudija Alehandro Ernandez posle pregledanog VAR snimka odlučio da ne dosudi penal za Real zbog igranja rukom Felipea.

Nastavak meča doneo je nešto rizičniju igru pulena Zinedina Zidana, pa je tako Atletiko koristio prostor na polovini Reala i u dva navrata zapretio preko Karaska i Suareza.

"Kraljevski klub" je dočekao svoju šansu kada je Benzema umalo savladao Oblaka, ali je Slovenac reagovao sjajno i odbranio dva uzastopna udarca.

To kao da je najavilo ono što će se desiti u 88. minutu, Karim Benzema je započeo akciju i uz malo sreće odigrao dupli pas sa Kasemirom nakon čega je Francuz rutinski sproveo loptu u mrežu.

Bio je to gol koji je i postavio konačnih 1:1, ali i dao još nade da nas čeka veoma uzbudljiva šampionska trka u Primeri.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 07.03.2021
18:26

Sudija Hernandez ojadio Real što im nije svirao nepostojeći penal i što nije isključio bar jednog fudbalera Atletika. 😂 Sa obzirom da je Barsa pobedila i u ovom kolu Atletiko je bio prinuđen da odustane od dogovorene sklanjalice, pa smo zbog toga, a i zbog brojnih propusta sudije Hernandeza, gledali vrlo dobar fudbal umesto Atletikove sklanjalice ili bezočne pljačke sudije Hernandeza kako bi Real došao do pobede. Rekao bih na kraju dobar fudbal i poštena podela bodova uprkos tome što reč pošteno ne može da stoji u istoj rečenici sa imenima ova dva tima. 😂😂😂