Primera - Kakva drama, Ueska se ne predaje, Sevilja je u evidentnoj krizi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 02.03.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net

Fenjeraš slavio protiv Andalužana na svom stadionu golom u osmom minutu nadoknade.

EPA-EFE/JAVIER BLASCO
EPA-EFE/JAVIER BLASCO

Povezane vesti

U okviru 26. kola španske Primere, novajlija u elitnom rangu dočekao je Sevilju, a uspeli su da odbrane domaći teren i osvoje sva tri boda, slavili su sa 2:1 (1:0), posle velike drame.

Igrao se sedmi minut kada je domaćin poveo, Galan je lepo proigrao Huanpija, koji je izbegao ofsajd zamku pred golom rivala i bez većih problema matirao Vaclika za 1:0.

Od tog trenutka Sevilja kreće u pun napad, u 16. minutu jedan defanzivac domaće ekipe u poslednjem trenutku blokira Promesa, odbitak kupi Ben Jeder, ali jedan od defanzivaca Ueske skida loptu sa linije.

Do kraja nije bilo ozbiljnijih prilika, a onda u 68. minutu gosti iz Andaluzije dolaze do pogotka. Ipak, sudija je pogledao snimak i odlučio da poništi gol "Rohiblankosa" zbog ofsajda.

A onda, 80 minut, neoprezan start Erere u svom kaznenom prostoru, sudija Rikardo de Burgos Bengeoćea je odlučio da pogleda snimak, na kraju je ostao pro svojoj prvoj odluci, penal za goste.

Odgovornost preizima Visam Ben Jeder, Francuz bez problema poravnava rezultat.

U drugom minutu nadoknade, Sevilja dolazi i do preokreta preko Munira, ali je gol bivšeg igrača Barselone poništen od strane video pomoćnika, zaključeno je da je bio ofsajd.

U četvrtom minutu nadoknade i Andre Silva preti Ueski, ali Santamarija uspeva da odbrani njegov udarac i sačuva mrežu.

Pokušao je Portugalac glavom samo dva minuta kasnije, ali je ovoga puta tukao pored gola.

A onda, potpuni šok za goste, Ezekijel Avila postiže gol i vraća prednost ekipi Ueske u osmom minutu nadoknade!

Veliki trijumf ekipe koja je minule sezone na iznenađenje mnogih izborila plasman u Primeru. I dalje su poslednji na tabeli, ali sada imaju 22 boda, tri manje od Selte koja je prva iznad crte, doduše uz utakmicu više.

Sevilja sve dalje od Lige šampiona, šesti su sa 37 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Alavesa i dva manje od Hetafea, koji ima i utakmicu manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke